Αδιέξοδο στον δρόμο Αεροδρομίου-Οίας;

Αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αναγκαίες ενέργειες για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Αεροδρομίου-Οίας η εργολήπτρια εταιρεία, όπως διαπιστώθηκε και πάλι κατά την προγραμματισμένη συνάντηση της Παρασκευής 26/10 στο δημαρχείο. Η εταιρεία δε διαθέτει το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό ή διαθέσιμα συνεργεία για τις εργασίες, με τον Δήμο να συνεχίζει τις πιέσεις για την ολοκλήρωση του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος ζήτησε άμεσα διευρυμένη συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με θέμα την πορεία ολοκλήρωσης του έργου “Κατασκευή οδικού δικτύου Αεροδρόμιο – Φηρά – Βουρβούλο – Οία ν. Θήρας” και την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Η μη ολοκλήρωση του έργου δημιουργεί έντονα προβλήματα και πιθανούς κινδύνους στο δημοτικό οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ από την πρόσφατη κακοκαιρία σε ορισμένα σημεία του νέου δρόμου που συνδέει την Οία με το αεροδρόμιο, δημιουργείται συγκέντρωση υδάτων επί του οδοστρώματος, μεταφορά φερτών υλικών, αποξήλωση του οδοστρώματος κ.ά.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη