Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου

Θετικές ήταν σε γενικές γραμμές οι εμφανίσεις των ομάδων της Σαντορίνης το περασμένο Σαββατοκύριακο, ακόμα και αν αυτές δε συνοδεύτηκαν από απολύτως θετικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα:

Μπάσκετ
Οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης έκαναν πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση και πάλεψαν για την υπέρβαση στη Λαμία, αλλά ηττήθηκαν από τον Έσπερο με το εντυπωσιακό σκορ 112-104! Παρά την ήττα, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του Β’ ομίλου Νότου στη Γ’ εθνική κατηγορία, η ΑΕΣ με 25 βαθμούς ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και απομακρύνθηκε λίγο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ολοκλήρωσαν αήττητες την προκριματική φάση των αγώνων για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων. Στην τελευταία αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 35-50 του Μαρπησσαϊκού, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Η ομάδα επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση και ετοιμάζεται για το Final4 της διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει η Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου.

[adning id="140783"]


Για το τοπικό πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, είχαμε Λύκοι – Αετός 2 59 – 55, Βετεράνοι – Αετός 1 61 – 45, 2 Brothers – Αφρός 64-68, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στους παίδες της ΑΕΣ και στον Πύραυλο κατοχυρώθηκε στους πρώτους αφού ο Πύραυλος δεν προσήλθε. Έτσι, τα ζευγάρια για την επόμενη φάση των play offs διαμορφώνονται ως εξής: Βετεράνοι – Α.Ε.Σ Παίδες, Λύκοι – Α.Ε.Σ Έφηβοι, 2 Brothers – Αετός 1, Αφρός – Αετός 2.

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας δε συνάντησε δυσκολία απέναντι στην ΑΕΚ και επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε δύο νεαρές αθλήτριες από τις ακαδημίες του. Με τη νίκη αυτή, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ο ΑΟ Θήρας κλείδωσε την τέταρτη θέση που οδηγεί στα play offs.

Ποδόσφαιρο
Ο Πανθηραϊκός έμεινε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, τον οποίο υποδέχτηκε για την 23η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Πανθηραϊκός τίμησε τον κ. Γιάννη Μαντζουράνη ή αλλιώς “Εθνικάρα”, που βρέθηκε στη Σαντορίνη για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την αγαπημένη του ομάδα.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Άνω Μερά. Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, ο Καρτεράδος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αστέρα Μαρμάρων με σκορ 3-1. Για την Κ16 ο Πανθηραϊκός νίκησε εκτός έδρας τον Πανναξιακό με 1-2. Για την Κ14 ο Πανθηραϊκός επικράτησε της Θύελλας Καμαρίου με 3-1.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη