ΑΟ Θήρας-Παναθηναϊκός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Στη Σαντορίνη θα εξελιχθεί το ένα από τα δύο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ο μεν Παναθηναϊκός για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης (βρίσκεται 4 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό), ο δε ΑΟ Θήρας για να διατηρήσει την διαφορά που τον χωρίζει από Αρη και Μαρκόπουλο (4 και 5 βαθμούς αντίστοιχα) που τον κυνηγούν διεκδικώντας την είσοδό τους στην 4άδα.

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού παίζουμε απέναντι σε έναν δυσκολο αντίπαλο, όμως από την μια πλευρά η έδρα μας και από την άλλη η ανάγκη μας για βαθμούς, μας προτρέπουν και μας επιβάλλουν να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό και να ζητήσουμε την νίκη από το συγκεκριμένο παιχνιδι” δήλωσε στο atlantea ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης κος Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος πιθανόν να μην έχει στη διάθεσή του τις Τέρζιτς και Όστοϊτς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Το δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον Πανναξιακό που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, το Μαρκόπουλο υποδέχεται τους Μακεδόνες, η Ελπίδα τη Θέτιδα, η ΑΕΚ την Ηλιούπολη και ο Αίας Ευόσμου τον Άρη.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη