Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 14-15 Ιανουαρίου

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων αυτή την εβδομάδα στη Σαντορίνη. Μεταξύ των αγώνων ξεχωρίζει η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Θύελλας Καμαρίου και Λάβας Εμπορείου και κυρίως ο σκοπός για τον οποίο γίνεται. Αναλυτικά:

Σάββατο 14/1
Ώρα 15:00 – Στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου, η ομάδα Κ14 της Θύελλα και η αντίστοιχη της Λάβας Εμπορείου θα δώσουν φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού μαθητή από το Εμπορείο που θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Ώρα 17:00 – Οι κορασίδες της ΑΕΣ υποδέχονται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τις κορασίδες του Μαρπησσαϊκού για το πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων.

Ώρα 17:00 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών, η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει τον ΑΜΕΣ Νηρέα για την 3η φάση του Κυπέλλου ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες

Ώρα 19:00 – Οι παίδες της ΑΕΣ αντιμετωπίζουν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το αντίστοιχο τμήμα του Μαρπησσαϊκού για το πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων.

Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, το Σάββατο 14/1 η ομάδα Κ18 της Θύελλας Καμαρίου ταξιδεύει στην Πάρο για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πάρου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο. Την Κυριακή 15/1 ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον ΑΣ Ρόδος για τη 15η αγωνιστική, την τελευταία του α’ γύρου, στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής ποδοσφαίρου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη