Life Art Festival στη Σαντορίνη – Σινεμά και “Optasia” στο οινοποιείο Μπουτάρη

Το διεθνές φεστιβάλ Life Art Festival που ξεκίνησε τον Μάρτιο από το Λος Άντζελες, βρέθηκε στα μέσα Ιουνίου στην Αθήνα και από αύριο Παρασκευή 22 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου έρχεται στη Σαντορίνη, ενώ θα επιστρέψει τον προσεχή Σεπτέμβρη στο Σαν Αντόνιο, στο Τέξας.

Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα γίνουν την Παρασκευή 22/6, ώρα 19:00, στο Buddha Bar-Beach στο Ημεροβίγλι, ενώ το Σάββατο 23/6 και την Κυριακή 24/6 διοργανώνονται στο αμφιθέατρο του οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι, δύο μοναδικές βραδιές για τους φίλους του σινεμά, με ταινίες μικρού μήκους από τον διεθνή ανεξάρτητο κινηματογράφο αλλά και ταινίες από την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής:

Σάββατο 23/6
20:00 | Anadha Yaz από την Ινδία, διάρκειας 28′
20:30 |
Detainment από την Ινδία, διάρκειας 24′
21:00 | Freezer από την Ελλάδα, διάρκειας 17′
Θα ακολουθήσει η ταινία Picasso, με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Κυριακή 24/6
20:00 | Nobody Dies Here από τη Γαλλία, διάρκειας 24′
20:30 |
Mariam από το Ιράκ, διάρκειας 30′
21:00 |
Dangerous Crossings, διάρκειας 20′
Θα ακολουθήσει η ταινία The Last Shaman

Η είσοδος για όλες τις προβολές θα είναι ελεύθερη.

Στο πλαίσιο του Life Art Festival, θα παρουσιαστεί στη Σαντορίνη και η νέα καλλιτεχνική δουλειά του διεθνούς φήμης φωτογράφου Giuliano Bekor, με τίτλο “OPTASIA“.

Ο Giuliano Bekor, που δηλώνει ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, είναι βετεράνος της φωτογραφίας μόδας και διασημοτήτων στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Στο καλλιτεχνικό του έργο δημιουργεί φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους με έντονη ζωγραφικότητα όπου ενδύει τα μοντέλα του με ένα δεύτερο δέρμα από καλλιτεχνικές φόρμες, υπερβαίνοντας την αισθητική της εικόνας και θέτοντας ζητήματα όπως το αρρενωπό και το ηρωικό. Στην OPTASIA, το γυμνό γυναικείο σώμα γίνεται ο καμβάς πάνω στον οποίο ο καλλιτέχνης δημιουργεί την δική του ιδιότυπη αρχαιολογία: ένα παλίμψηστο μορφών και συναισθημάτων.

Η έκθεση θα βρίσκεται το απόγευμα της Παρασκευής 22/6 στο Buddha Bar-Beach, και το Σαββατοκύριακο 23-24/6 στο Οινοποιείο Μπουτάρη.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Ελένη Κούκου.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη