Νέος Διοικητής στην 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ. ο Πλοίαρχος Ιάκωβος Γκίζης

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής διοίκησης από τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Σκευοφύλακα στον Πλοίαρχο Λ.Σ. Ιάκωβο Γκίζη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 30/04/2018 στην έδρα της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στην Ερμουπόλη της Σύρου. H 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχει στη δικαιοδοσία της τις λιμενικές αρχές Άνδρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Θήρας, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου και Νάξου.

Ο απερχόμενος Διοικητής, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και λιμενάρχης Θήρας (2001-2004), ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. για την αγαστή συνεργασία που είχε μαζί τους τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για όλα τα προηγούμενα χρόνια της συνυπηρέτησης τους στο Λιμεναρχείο Σύρου (2010-2014). Επίσης, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του.

Με τη σειρά του ο νέος Διοικητής, Πλοίαρχος Λ.Σ. Ιάκωβος Γκίζης, παραδίδοντάς του αναμνηστικό θυρεό της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή και ευχήθηκε κάθε οικογενειακή και προσωπική επιτυχία στην πολιτική του ζωή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here