Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου “με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, από σήμερα 13/6/2018 και με στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών της ΠΕ Θήρας, οι αρμοδιότητες των Διοικητικών Υπηρεσιών του Επαρχείου της Περιφερειακής Ενότητος Θήρας ανατέθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη”.

Ο κος Λεονταρίτης, ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, είναι έτσι κι αλλιώς ο διοικητικός προϊστάμενος όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας στις Κυκλάδες, οπότε, όπως δήλωσε στο atlantea, στην πράξη δε θα είναι σημαντικές οι αλλαγές που θα φέρει το νέο μοντέλο λειτουργίας της Π.Ε. Θήρας. Εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο ο συντονισμός για τη λειτουργία των Υπηρεσιών θα είναι καλύτερος και βέβαια όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος στο τέλος της θητείας της Περιφερειακής Αρχής.

Όπως δημοσιεύτηκε σε σχετικό ΦΕΚ, η κα Θεώνη Λειβαδάρου παύει να ασκεί τα καθήκοντα της Επάρχου Θήρας, παραμένει ωστόσο Περιφερειακή Σύμβουλος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here