Παραμένει στο προσκήνιο η επιδότηση στέγασης των ιατρών του Νοσοκομείου Θήρας

Στο θέμα της επιχορήγησης της στέγασης του ιατρικού προσωπικού του επανήλθε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, ανεβάζοντας τον πήχη της αντιπαράθεσής του με τον Δήμο Θήρας για το θέμα αυτό.

Σε σημερινό (27/9/17) δελτίο τύπου η Διοίκηση του Νοσοκομείου υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι “μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο” για την επιδότηση της στέγασης του ιατρικού προσωπικού, από τα 155.000 ευρώ που προβλέπονται για την υγεία από τα χρήματα του τελεφερίκ και ότι “οι γιατροί ταλαιπωρούνται και εμποδίζονται στο λειτούργημά τους”. Δείτε το πλήρες κείμενο του δελτίου τύπου του Νοσοκομείου εδώ.

[adning id="140783"]


Ο Δήμαρχος με έγγραφό του απάντησε άμεσα στις αιτιάσεις της Διοίκησης του Νοσοκομείου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Θήρας διαθέτει ήδη δώδεκα οικίες σε ιατρούς (7 ξενώνες στην Έξω Γωνιά, καθώς και στέγη για τους αγροτικούς γιατρούς σε Οία, Πύργο, Επισκοπή Γωνιάς, Εμπορείο και Θηρασία). Διευκρινίζει επίσης ότι από τα 155.000 ευρώ που θα διατεθούν, ποσό 130.000,00 ευρώ προορίζεται για την επισκευή δημοτικών ακινήτων (κατοικιών) και ότι 25.000 θα δοθούν στην ΑΕΜΥ ΑΕ, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της, προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα για τους γιατρούς κατά την κρίση της. Σε διαφορετική περίπτωση, τα χρήματα αυτά θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ της ΑΕΜΥ ΑΕ για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Δείτε το πλήρες κείμενο του εγγράφου εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη