Σαντορίνη: Ανακούφιση για τα σκουπίδια

Dimos_Thiras_newlogoΣτην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΕΒΕ – Helesi ανατίθεται μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Θήρας, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας.

Η διάρκεια της ανάθεσης είναι για 2 μήνες και υπολογίζεται ότι πριν την παρέλευση αυτού του διαστήματος θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την ανάθεση του συνόλου των υπηρεσιών καθαριότητας σε ανάδοχο εταιρεία.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να ανακουφίσει το νησί από τη συσσώρευση απορριμμάτων που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό και που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μόνιμου και του έκτακτου προσωπικού του Δήμου Θήρας δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί ικανοποιητικά.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΕΒΕ – Helesi διαθέτει όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, τη σχετική τεχνογνωσία  και μεγάλη εμπειρία καθώς είχε αναλάβει, μετά από διαγωνισμό, το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου Θήρας, πλήν Οίας και Θηρασίας, και την προηγούμενη τριετία.

Οι υπηρεσίες που ανατίθενται στην Helesi αφορούν στα παρακάτω:
– Οδοσάρωση Μεγαλοχωρίου, Βόθωνα, Μεσαριάς, Καρτεράδου, Φηρών και Ημεροβιγλίου
– Αποκομιδή Απορριμμάτων Μεγαλοχωρίου, Πύργου, Έξω Γωνιάς, Επισκοπής Γωνιάς, Βόθωνα, Μεσαριάς, Καρτεράδου, Φηρών, Ημεροβιγλίου και Βουρβούλου
– Αποκομιδή Ανακυκλώσιμων Υλικών σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θήρας πλην Θηρασίας

Το τίμημα για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών, ανά μήνα, είναι 61.700 € πλέον Φ.Π.Α. 23%

[hr style=”single”]Να σημειώσουμε ότι στο στάδιο της αξιολόγησης και βαθμολόγησης της τεχνικής προσφοράς βρίσκεται ο διαγωνισμός για την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της Σαντορίνης και της Θηρασίας. Για το στάδιο αυτό έχει προκριθεί μόνο η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΕΒΕ – Helesi

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη