ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2017-2018: Στην κορυφή ο Πήγασος

Μετά από απουσία τριών χρόνων, ο Πήγασος επέστρεψε στην κορυφή του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ αφού επικράτησε του Αετού 1 στον τελικό με 54-62.

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 6/5 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, με τις δύο ομάδες να χαρίζουν απολαυστικό θέαμα στους θεατές. Ο Πήγασος, με κορυφαίους τους Μιχαλέλη (24 π.) και Κατηκαρίδη (20 π.) είχε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι, ενώ οι προσπάθειες του Αετού για ανατροπή της εις βάρος του διαφοράς δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το τρόπαιο του πρωταθλητή κατέληξε δίκαια στους “αεροπόρους”.

Την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατέκτησαν οι Βετεράνοι, που παρά τις αρκετές απουσίες κατάφεραν στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, να κάμψουν την αντίσταση των Επαλαίμαχων και να επικρατήσουν με 64-52.

Στην ανάπαυλα των δύο αγώνων διεξήχθη ο τελικός του διαγωνισμού τριπόντων, όπου αφού ισοβάθμησαν στην πρώτη τους προσπάθεια οι Λευτέρης Ζουμπουλάκης και Ιωάννης Πελεκάνος σημειώνοντας από οκτώ βαθμούς, χρειάστηκε να ρίξουν για δεύτερη φορά για να αποφασιστεί τελικά ποιος θα είναι ο νικητής. Τελικά, καλύτερος σουτέρ του φετινού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Ζουμπουλάκης του Αετού 2. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ως εξής: Ζουμπουλάκης Λευτέρης (9 β./8 β. – Αετός 2), Πελεκάνος Ιωάννης (7 β./ 8 β. – Α.Ε.Σ Παίδες), Φερατάι Ντάνιελ (7 β. – Α.Ε.Σ Έφηβοι), Αλεξάκης Δημήτρης (6 β. – Αετός 1), Μιχαλέλης Παναγιώτης(6β. – Πήγασος), Δαρζέντας Μάριος (4β. – Α.Ε.Σ Έφηβοι), Κατηκαρίδης Δημήτρης (2 β. – Πήγασος), Δεββές Γιώργος (2 β. – Βετεράνοι).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη