Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων: 27 προσλήψεις ορισμένου χρόνου στη Σαντορίνη

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 1.529 ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι 89 από τις θέσεις αφορούν την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της στο γραφείο της στην Αθήνα αλλά και σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους των Κυκλάδων, με την εξής κατανομή: 27 στη Σαντορίνη, 5 στη Νάξο, 1 στο Κουφονήσι, 4 στην Άνδρο, 28 στη Μύκονο, 1 στη Φολέγανδρο, 2 στη Σίφνο, 3 στην Κέα, 1 στην Κύθνο, 2 στην Τήνο, 2 στη Σύρο, 6 στη Μήλο, 2 στην Αμοργό, 1 στην Πάρο, 1 στην Κίμωλο, 1 στη Σέριφο, 1 στη Σίκινο, 1 στην Αθήνα.

Οι θέσεις για τη Σαντορίνη αφορούν στα παρακάτω:

Αρχαιολογικά μουσεία και χώροι Θήρας
Κωδ. θέσης: 322 | 25 άτομα με ειδικότητα “ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων”
Κωδ. θέσης: 340 | 1 άτομο με ειδικότητα “ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων”
Κωδ. θέσης: 343 | 1 άτομο με ειδικότητα “ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας εσωτερικών χώρων”

Σε όλες τις περιπτώσεις η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για απασχόληση επτά μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31/12/2024.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις θέσεις ανά περιοχή, τα απαιτούμενα προσόντα ανά θέση, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων κλπ. μπορείτε να βρείτε στη σχετική προκήρυξη εδώ.

Για το ακριβές χρονικό διάστημα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα δημοσιευτεί σχετική ανακοίνωση: στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στον διαδικτυακό κόμβο του ΥΠΠΟ και στον σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη