Τέσσερα νέα δρομολόγια εξωτερικού από και προς την Αθήνα ανακοίνωσε η Volotea για το επόμενο έτος. Οι νέοι προορισμοί είναι η Μασσαλία και η Λιόν στη Γαλλία, το Σπλιτ στην Κροατία και το Κάλιαρι στην Ιταλία.

Από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο 2019, η Volotea πραγματοποίησε σχεδόν 3.500 πτήσεις στην Αθήνα με σημαντική αύξηση της επιχειρησιακής δραστηριότητάς της, βελτιώνοντας κατά 9,3 τους βασικούς δείκτες της χρονικής ακρίβειας πτήσεων, παρά τη συμφόρηση της εναέριας κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Τους πρώτους εννιά μήνες του έτους, οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν με μέσο όρο πληρότητας 94%, το οποίο αντιστοιχεί σε περισσότερους από 400.000 επιβάτες, ετήσια αύξηση 56%. Σε λίγες εβδομάδες, η Volotea θα φθάσει το πρώτο της εκατομμύριο επιβατών στη Bάση της Αθήνας.

Με τα τέσσερα νέα δρομολόγια που θα εγκαινιάσει, η εταιρεία αυξάνει τη χωρητικότητά της για το 2020 κατά 11%, με 60.000 επιπλέον θέσεις, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό της Αθήνας σε 580.000.

Τα νέα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:

  • Μασσαλία: Από τον Απρίλιο, 18.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • Λιόν: Από τον Απρίλιο, 18.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • Σπλιτ: Από τον Απρίλιο, 15.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • Κάλιαρι: Από τον Ιούνιο, 11.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις

Συνολικά, το 2020, η Volotea θα πετά από την Αθήνα προς 14 προορισμούς: τέσσερα δρομολόγια εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), πέντε προς την Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Βερόνα και Κάλιαρι), δύο στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ) και τρία στη Γαλλία (Στρασβούργο, Λιόν και Μασσαλία).

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here