4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας στις 17-21/5 – Το πρόγραμμα

Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα και την αφίσα του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μεταξύ 17-21 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, θα προβάλλονται διαδικτυακά οι προσωπικές ή συλλογικές δράσεις μαθητών από σχολεία της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, δίνοντάς τους έτσι ένα βήμα για έκφραση, επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Η φετινή θεματολογία είναι ελεύθερη και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 500!

Τα έργα των μαθητών θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα, από τη Δευτέρα 17/5 μέχρι την Πέμπτη 20/5, στις 10:00-11:30 και στις 19:00-20:30 κάθε μέρας, από την ιστοσελίδα της Θηραϊκής Εταιρείας, καθώς και από τη σελίδα της Θηραϊκής Εταιρείας στο Facebook. Την Παρασκευή 21/5 θα προβληθούν συνολικά όλες οι συμμετοχές από όλα τα σχολεία. Καθημερινά επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Θηραϊκής Εταιρείας (Facebook και Instagram) θα γίνονται αναρτήσεις με ενδεικτικά έργα από το Φεστιβάλ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ εδώ.

Επιπλέον, έργα που μπορούν να παρουσιαστούν σε έκθεση, θα εκτεθούν στον χώρο του σταθερού υποστηρικτή του θεσμού, Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας “Δ. Νομικός” στη Βλυχάδα, για το διάστημα 17 Μαΐου-30 Ιουνίου 2021. Μαθητές και κάτοικοι του νησιού καλούνται να επισκεφτούν την έκθεση ατομικά, τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Tο Atlantea είναι χορηγός επικοινωνίας του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη