Βανδαλισμοί σε αθλητικούς χώρους του ΔΑΠΠΟΣ

Γήπεδο Βόθωνα

Συνεχόμενες φθορές εξαιτίας βανδαλισμών παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα κατά κύριο λόγο στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο, στο γήπεδο του Βόθωνα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά και σε άλλα ανοιχτά γήπεδα του νησιού. Όπως έκανε γνωστό ο ΔΑΠΠΟΣ, επιχειρείται η άμεση αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται κατά καιρούς, ώστε οι αθλητικοί χώροι να βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, των αθλητών και των παιδιών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν το επιτρέψουν και πάλι οι υγειονομικές συνθήκες.

Γήπεδο τένις

“Θεωρούμε πως πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά από ανθρώπους που σίγουρα ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του Οργανισμού δεσμεύεται να προβεί στις όποιες ενέργειες επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να προστατευτεί η περιουσία των δημοτών, ενώ στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στους περισσότερους από τους αθλητικούς χώρους με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ.

Γήπεδο Αγ. Γεωργίου

“Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των γηπέδων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Οι χώροι άθλησης ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους προστατεύσουμε με κάθε μέσο, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα παιδιά, γονείς και αθλητές σε αυτούς. Όλα ανήκουν στις επόμενες γενιές και για αυτές θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε παράδειγμα και να τους παραδώσουμε κάθε γήπεδο σε ακόμα καλύτερη κατάσταση”, συμπληρώνει, καλώντας όποιον γνωρίζει ή έχει εντοπίσει παρόμοια περιστατικά να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του ΔΑΠΠΟΣ 2286024828 ή στο e-mail: dappossantorini@gmail.com.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη