Πενήντα χρόνια λειτουργίας και νέο όνομα για τον ξενοδοχειακό Όμιλο Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

Η ξενοδοχειακή εταιρεία Γ&Ε ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΞΤΕΕ κλείνει και γιορτάζει φέτος πενήντα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο νησί της Σαντορίνης, και υπό την ίδια ιδιοκτησία της οικογένειας του αείμνηστου και πρωτοπόρου Γεώργιου Καραμολέγκου μετονομάζει τον όμιλο σε KORD HOTELS.

Πρόκειται για την παλαιότερη ξενοδοχειακή εταιρεία πάνω στον παραθεριστικό τουρισμό στη Σαντορίνη. Σήμερα, η δεύτερη και η τρίτη γενιά συνεχίζουν μαζί με τους συνεργάτες τους να αποτελούν τη σταθερή υψηλή αξία στις υπηρεσίες φιλοξενίας, με γνώμονα το σεβασμό στους επισκέπτες και το έμψυχο δυναμικό.

Στις 13 Ιουλίου 1972 άνοιξε τις πόρτες του το Ξενοδοχείο KAMARI BEACH, το πρώτο resort hotel στην περιοχή του Καμαρίου, στη Σαντορίνη. Σήμερα η εταιρεία μετρά τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς και προβάλλει εκλεπτυσμένη αισθητική ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία THE MAJESTIC HOTEL 5 αστέρων στα Φηρά, τις πολυτελείς κατοικίες XENONES FILOTERA στο Ημεροβίγλι και τα ξενοδοχεία ROSEBAY και KAMARI BEACH 4 αστέρων στο Καμάρι.

Ακολουθεί το επετειακό βίντεο για τα 50 χρόνια παρουσίας του Ομίλου στον χώρο της φιλοξενίας, με μοναδικά πλάνα από τα τέσσερα ξενοδοχεία του.


 
Μόνιμη έκθεση φωτογραφίας στο Kamari Beach
Στο πλαίσιο της επετείου των 50 χρόνων, το ξενοδοχείο Kamari Beach φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “50 χρόνια -50 φωτογραφίες”, στην οποία παρουσιάζονται μοναδικές εικόνες της Σαντορίνης, με έντονη αισθητική υπόσταση, από εκλεκτούς φωτογράφους που έχουν συνεργαστεί με τον ξενοδοχειακό όμιλο. Συγκεκριμένα,  εκτίθενται φωτογραφίες των Βασίλη Μακρή, Δημήτρη Μιχαλόπουλου, Γιώργου Βεντούρη, Σπύρου Καραβά και Δημήτρη Ρότσιου.

Η έκθεση έχει ήδη ξεκινήσει και είναι ανοιχτή στους επισκέπτες της Σαντορίνης καθημερινά 09:00-23:00.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη