ΑΕΜΥ: Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας

Νέος Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΓΝ Θήρας διορίστηκε ο ιατρός Κωνσταντίνος Πατσούρας - Εισέρχεται στο ΔΣ της ΑΕΜΥ ο Θηραίος Ακαδημαϊκός Χαράλαμπος Ρούσσος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ αποφάσισε κατά τη χθεσινή (31/7) Γενική Συνέλευση των Μετόχων ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κατόπιν της σχετικής εισήγησης του Υπουργού Υγείας.

Με την Απόφαση διορίστηκε νέος Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΓΝ ΘΗΡΑΣ ο ιατρός Κωνσταντίνος Πατσούρας, ο οποίος με πρόσθετη πράξη τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ορισθεί και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει την παρακάτω σύνθεση:

  • Κύριλλος Παπακυρίλλου, Πρόεδρος ΔΣ
  • Μιρέλλα Θεοδωροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος
  • Κωνσταντίνος Πατσούρας, Εντεταλμένος Σύμβουλος ΓΝ Θήρας
  • Θεόδωρος Κουρτσούνης, Εντεταλμένος Σύμβουλος ΠροΚεΚΑ
  • Χαράλαμπος Ρούσσος, ομότιμος καθηγητής, ακαδημαϊκός, μη εκτελεστικό μέλος
  • Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια ΕΚΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος
  • Νίκη Κρεκούκια, λογίστρια – Φοροτεχνικός, μη εκτελεστικό μέλος.
Διαφήμιση

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Κύριλλος Παπακυρίλλου, ο Κωνσταντίνος Πατσούρας που αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας είναι ιατρός, μαιευτήρας-γυναικολόγος, με τεράστια εμπειρία υπηρεσίας σε μεγάλα νοσοκομεία και γνωρίζει ήδη το ΓΝΘ, καθώς την περίοδο 2020-2021 βοήθησε με την παρουσία του για μικρά διαστήματα τη λειτουργία και αναβάθμιση του γυναικολογικού-μαιευτικού τμήματος.

“Η Διοίκηση της ΑΕΜΥ ΑΕ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Σαντορίνη για την άμεση εγκατάσταση και ανάληψη των ευθυνών από τον νέο Εντεταλμένο Σύμβουλο ΓΝΘ κ. Κ. Πατσούρα, που ξεκινάει το σημαντικό έργο του με την αμέριστη υποστήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΜΥ ΑΕ”, καταλήγει ο κος Παπακυρίλλου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη