Εκδήλωση για την προβολή προορισμών και επιχειρήσεων, Πέμπτη 12/6

ifwtwalogoΕνημερωτική εκδήλωση, με θέμα τον ρόλο της Διεθνούς Ένωσης Συντακτών για τη Γαστρονομία, τον Οίνο και το Ταξίδι (IFWTWA) και τους αποδοτικούς τρόπους συνεργασίας με τα ΜΜΕ και τους ταξιδιωτικούς συντάκτες για την προβολή του προορισμού και των τουριστικών επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου, ώρα 16:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραίκών Προϊόντων, στον Πύργο.

Θα μιλήσουν οι κυρίες Michelle Winner, έγκριτη βραβευμένη δημοσιογράφος και Πρόεδρος της IFWTWA, και Maralyn Hill, διακεκριμένη συγγραφέας και δημοσιογράφος.Και οι δύο συνεργάζονται με κορυφαία έγκριτα ΜΜΕ, όπως New York Times, Conde Nast Traveler και Luxe Beat Magazine.

Η IFWTWA, που ιδρύθηκε το 1956, θεωρείται εκ των πλέον καθιερωμένων διεθνών ενώσεων που καινοτομεί συνδυάζοντας τη γαστρονομία με τον τουρισμό. Συγκεντρώνει χιλιάδες μέλη, έγκριτους ταξιδιωτικούς, τουριστικούς και γαστρονομικούς δημοσιογράφους, τηλεπαρουσιαστές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, συντάκτες, επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού και τουριστικούς οργανισμούς ή ενώσεις. Τα άρθρα και δημοσιεύματα των μελών της Ένωσης φιλοξενούνται σε αναγνωρισμένα ΜΜΕ όπως NY Times, LA Times, Miami Herald, Travel & Leisure, Gourmet, Bon Apetit, Elle κλπ.

Την εκδήλωση μπορεί να παρακολουθήσει χωρίς οικονομική επιβάρυνση κάθε ενδιαφερόμενος από τον τομέα του τουρισμού, της εστίασης, της παραγωγής τοπικών προϊόντων και από τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη