19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αέρας Σαντορίνης στην πλατεία Συντάγματος!

Share

κλικ για μεγάλο μέγεθος

Το Public Café Restaurant, στην Αθήνα, με θέα την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες!

Τον Ιανουάριο η γαστρονομία της Σαντορίνης έχει την τιμητική της με πιάτα από το Selene Meze & Wine, το αδερφάκι της διάσημης Σελήνης.

“Κρέμα σαντορινιάς φάβας με γαρίδες, καπαρόφυλλα και λάδι γαρίδας”, “Άσπρη μελιτζάνα με αρνάκι κοκκινιστό” και για επιδόρπιο “Kρέμα ελληνικού καφέ με μπισκότο Vinsanto”, φυσικά με τη συνοδεία σαντορινιών κρασιών, εμπλουτίζουν το καθημερινό μενού του Public Café Restaurant. Νοστιμιές της σαντορινιάς παράδοσης, που, με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και μαγειρικής, διατηρούν αναλλοίωτες τις γαστρονομικές αξίες του νησιού.

Υπάρχουν επίσης προϊόντα από την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων όπως κρασί, φάβα, σάλτσα ντομάτας με κρασί vinsanto και άλειμμα με πελτέ από τοματάκια Σαντορίνης, μέλι, μαστιχέλαιο και τζίντζερ.

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανοικτό και το σαββατοκύριακο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη