22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 2 | 2019

Share

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Τον Ιανουάριο, στην Αθήνα, δοκιμάζουμε Σαντορίνη
Το Public Café Restaurant, στην πλατεία Συντάγματος, φιλοξενεί στο μενού του πιάτα από το Selene Meze & Wine, το αδερφάκι της διάσημης Σελήνης, με τη συνοδεία σαντορινιών κρασιών.

Στόχος βανδάλων τα φωτιστικά
Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος μετά την εκτεταμένη καταστροφή των φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο Περίσσας – Περίβολου.

2198 άρθρα
Σταθερά ανοδική ήταν και το 2018 η επισκεψιμότητα του Atlantea, με τον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών να φτάνει τους 738.650, αυξημένος κατά 15,1% σε σχέση με το 2017 ενώ οι θεάσεις σελίδων έφτασαν τις 1.022.520 σημειώνοντας αύξηση 21,1%.

Λιμάνι στη Σαντορίνη
Η αναγκαιότητα κατασκευής ενός εμπορικού λιμένα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες κατοίκων, επιχειρήσεων και επισκεπτών βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Ένα ενδιαφέρον χρονολόγιο 136 ετών.

Εργασίες στο αεροδρόμιο Σαντορίνης
Κτιριακές εργασίες έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται, με γοργούς ρυθμούς, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, στο πλαίσιο των έργων που έχει προγραμματίσει η Fraport, για την επέκταση και αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού.

Τηλεφωνική εξαπάτηση ηλικιωμένων
Απόπειρες εξαπάτησης πολιτών, με τη μέθοδο της “τηλεφωνικής απάτης”, από επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με δόλιους τρόπους από ηλικιωμένους.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη