Σαντορίνη: Αιτήσεις από 7/3 για 10 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία

Ξεκινά αύριο Πέμπτη 7/3 η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία σε διάφορες περιοχές της χώρας (προκήρυξη 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ). Για τον Δήμο Θήρας προβλέπονται 10 θέσεις: 2 Π.Ε. (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), 3 Τ.Ε. (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και 5 Δ.Ε. (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Οι υποψήφιοι για τη Δημοτική Αστυνομία θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών , να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70μ. οι άνδρες και να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία καθώς και τα προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Πέμπτη 7/3, ώρα 08:00 και λήγει την Τρίτη 26/3, ώρα 14:00. Θα πρέπει επίσης να προμηθευτούν παράβολο τριών ευρώ, ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη