Σαντορίνη: Αιτήσεις για πρόσληψη βρεφονηπιοκόμου

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου ειδικότητας ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ, για την υλοποίηση της δράσης “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης”, περιόδου 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει από αύριο Σάββατο 18 Μαρτίου με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 23:59. Το Έντυπο αίτησης και το Παράρτημα Ανακοίνωσης (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης “10-06-2021” είναι διαθέσιμα και εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση okmp@1353.syzefxis.gov.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του ΝΠΔΔ “Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας” Δήμου Θήρας, ΤΘ 497, Καρτεράδος, Τ.Κ. 84700, Θήρα, υπόψη κας Πατρούλας Υφαντή (τηλ. επικοινωνίας: 2286031075).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη