Με ανακοίνωσή του, το Λιμενικό Ταμείο Θήρας ενημερώνει ότι η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για παραχώρηση του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χερσαίας ζώνης λιμένων ευθύνης του, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ή εμπορευμάτων ή διαφημιστικών σταντ (χωρίς μόνιμη κατασκευή) και κατασκευή έργου προσωρινής φύσης (πέργκολα), θα γίνεται -για νέες επιχειρήσεις- έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2019. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μόνο για νέες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή τους, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων εντός των λιμενικών ζωνών πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν τις αιτήσεις αναγράφονται στην πρότυπη αίτηση παραχώρησης του ιδιαίτερου δικαιώματος χερσαίας ζώνης λιμένων ευθύνης του Δ.Λ.Τ. Θήρας.

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια, καθώς και η τεχνική έκθεση που θα συνοδεύει τις αιτήσεις που περιλαμβάνουν και κατασκευή έργου προσωρινής φύσης θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένα από Διπλωματούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Π.Ε. Θήρας.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here