Ακυρώσεις εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων λόγω κοροναϊού στη Σαντορίνη

Εκτός από το κλείσιμο των σχολείων που ισχύει σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να προληφθεί η εξάπλωση του κοροναϊού, αρκετοί σύλλογοι και φορείς της Σαντορίνης έχουν ήδη ανακοινώσει αναβολή ή και ακύρωση προγραμματισμένων δράσεών τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Σε εναρμόνιση με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων αναστέλλεται η λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου. Η Διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα προβεί εκ νέου σε ενημέρωση του κοινού στο προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού, αναβάλλεται η εκδήλωση για την παρουσίαση της καμπάνιας Plastic Free Santorini που είχε προγραμματιστεί για τις 13/3.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας αναστέλλει όλες τις προβολές της μέχρι νεοτέρας. Συνεπώς, η εκδηλωση-συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για Σάββατο 14/3 δε θα πραγματοποιηθεί.

Όπως αποφάσισε το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 14/3 ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου αναβάλλεται. Για 14 μέρες από σήμερα 11/3 αναστέλλονται επίσης τα μαθήματα που γίνονται στον Σύλλογο.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός ανακοίνωσε πως ακυρώνεται τόσο η διαδραστική έκθεση “Έκρηξη και Ανάφλεξη” που ήταν προγραμματισμένη μέχρι και την Κυριακή 15/3 όσο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επανέναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου.

Ο Φυσιολατρικός Εκδρομικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας “Εν Οδώ” αναβάλλει την περιβαλλοντική δράση που είχε προγραμματίσει για τις 15/3 σε Θηρασιά και Ηφαίστειο, όπως και κάθε άλλη δράση του για 14 μέρες από σήμερα, αναμένοντας νέες οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας.

Ο ΑΟ Θήρας αναβάλλει τις προπονήσεις των ακαδημιών του από σήμερα και για όσο διάστημα θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Και η Θύελλα Καμαρίου αναστέλλει προληπτικά τις προπονήσεις όλων των τμημάτων των ακαδημιών της για 14 ημερολογιακές ημέρες από σήμερα.

Στο ίδιο μήκος κλίματος και η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της μέχρι τις 26/3.

Τα μαθήματα του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Σαντορίνης σε Οία, Καρτεράδο και Εμπορείο αναστέλλονται επίσης για δύο βδομάδες.

Αναβολή μαθημάτων παραδοσιακών χορών ανακοίνωσαν επίσης ο “Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ακρωτηρίου Θήρας” και ο σύλλογος “Η Πίνδος μας ενώνει”.

Προληπτική αναστολή εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων έχει αποφασιστεί και για το Εθνικό Ωδεία και τα Παραρτήματά του ανά την Ελλάδα, επομένως το Εθνικό Ωδείο Θήρας θα παραμείνει κλειστό ως τις 25/3. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν και θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις.

Το σεμινάριο φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου, που θα γινόταν στις 15/3, ακυρώνεται.

Τα παιδικά τμήματα εικαστικών, χειροτεχνίας, ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής της Art Team of Santorini αναστέλλουν τη λειτουργία τους τουλάχιστον ως τις 24 Μαρτίου. Τα προγράμματα των ενηλίκων θα γίνονται βάσει συνεννόησης με τον υπεύθυνο καθηγητή.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που είχε προγραμματίσει για τις 18-24 Μαρτίου ο Σύλλογος Στήριξης Γ.Ν. Θήρας αναβάλλονται.

Τελευταία ενημέρωση 13/3 – ώρα 10:30

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη