“All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης” το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων για το “ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2018-2019”, ο ΔΑΠΠΟΣ και η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης διοργανώνουν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ώρα 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο, μια γιορτή του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ, έναν αγώνα μεταξύ επιλέκτων των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ως ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν από τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τοπικό μπάσκετ, βοηθώντας και στηρίζοντας πάντα τα παιδιά και τους νέους που θαύμαζαν την “πορτοκαλί θεά”, η διοργάνωση θα ονομαστεί “All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης“.

Η επιλογή των αθλητών των δύο ομάδων που θα πάρουν μέρος στο “All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης” έγινε από τους αργχηγούς των εννιά ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα θα εκπροσωπηθεί από δύο παίκτες και έναν αναπληρωματικό, με εξαίρεση την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης που δήλωσε τέσσερις παίκτες και δύο αναπληρωματικούς, συμπληρώνοντας έτσι την “εικοσάδα”.

Οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στο “All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης” έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

All Star One: Λόντος Δημήτρης (Αετός 1), Piannura Fabrizzio (Αετός 2), Βλαβιανός Νικόλαος (Α.Ε.Σ), Φερατάι Ντάνιελ (Α.Ε.Σ), Κυριαζόπουλος Ευάγγελος (Ζευς), Λύτρας Νικόλαος (Λιμεναρχείο), Ρουσσάκης Ηλίας (Λύκοι), Μιχαλέλης Παναγιώτης (Πήγασος), Λιάκος Ανδρέας (Πυροσβεστική), Καφούρος Ελευθέριος (Two Brothers). Αναπληρωματικοί: Γεωργακούδης Χρήστος (Αετός 1), Φέγγης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Σ), Καμπουράκης Χαράλαμπος (Πήγασος), Αντιμισάρης Άρης (Two Brothers).

All Star Two: Ρούσσος Βασίλειος (Αετός 1), Τηλκερίδης Βασίλειος (Αετός 2), Νασούλας Φίλιππος (Α.Ε.Σ), Καβαλλάρης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Σ), Τζέλλος Νικολαος (Ζευς), Αντωνάτος Σωτήριος (Λιμεναρχείο), Κιμιγκέλης Σταμάτιος (Λύκοι), Κατηκαρίδης Δημήτριος (Πήγασος), Φραντζέσκος Γεώργιος (Πυροσβεστική), Τσακριός Χρήστος (Two Brothers). Αναπληρωματικοί: Ποιμενίδης Δημήτριος (Αετός 2), Μουρατίδης Χαράλαμπος (Α.Ε.Σ), Παντζιαρίδης Στυλιανός (Ζευς), Αναστασόπουλος Σταμάτιος (Λύκοι), Λιαδάκης Νικόλαος (Πυροσβεστική).

Το “μενού” της ημέρας περιλαμβάνει θέαμα και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του αθλήματος αλλά και για όσους βρεθούν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου.

Με την ευκαιρία του αγώνα, ο ΔΑΠΠΟΣ καλεί τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της Ε.Σ.Σ.Κ και να στηρίξουν τη “Στέγη Ανηλίκων Σύρου”, προσφέροντας απαραίτητα είδη (τρόφιμα, λάδι, γάλα, τοματοειδή, μπισκότα, κομπόστες, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικές πάνες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σχολικά είδη, γραφική ύλη, παπούτσια, επιτραπέζια παιχνίδια) για την κάλυψη των αναγκών και τη συνέχιση της λειτουργίας της Στέγης. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί το έργο των εθελοντών της ώστε τα παιδιά να συνεχίσουν να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον. Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη