Sales Seminar για τον ξενοδοχειακό κλάδο την Παρασκευή στη Σαντορίνη

H Aqua Vista Hotels, η WebHotelier, η Marinet, το DNA Travel και η Rest@rt  διοργανώνουν μια σειρά μη κερδοσκοπικών επιμορφωτικών σεμιναρίων για την καινοτομία και ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό κλάδο, με τίτλο Sales Seminars. Σκοπό έχουν να μοιραστούν γνώση και εμπειρία με ξενοδόχους που ψάχνουν νέους δυναμικούς τρόπους για αύξηση του κέρδους.

Μετά τα δύο πρώτα σεμινάρια σε Νάξο και Πάρο, η σειρά συνεχίζεται με το Sales Seminar στη Σαντορίνη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ώρα 18:00, στον συνεδριακό χώρο της SantoWines, υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας.

Επικεντρωμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο, τα Sales Seminars συστήνουν μια νέα εποχή στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και έχουν ως βασικούς πυλώνες τα ακόλουθα:

– Το σωστό branding και διαχείριση της μονάδας, μέσα από την εύστοχη δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος. Η τοποθέτησή του στην αγορά, η σωστή διαχείριση κρατήσεων και πωλήσεων και η σχέση τους με την αύξηση του hotel revenue.

– Ο πολιτισμός και ο βιωματικός τουρισμός ως πόλοι έλξης πελατών και στοιχείο διαφοροποίησης και ενίσχυσης του guest experience. Η θέση του πολιτισμού και των τοπικών εμπειριών στο marketing plan των ξενοδοχείων και πώς αυτά μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα έσοδά τους.

– Η online παρουσίαση του καταλύματος: Τρόποι προβολής, καινοτομίες, online εργαλεία. Ο ρόλος της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία και πώς μπορεί αυτή να διευκολύνει τη λειτουργία τους και να συμβάλλει στην ανάπτυξή τους.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιοκτήτες κάθε τύπου ξενοδοχείων, οι οποίοι μέσα από τη συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης επιθυμούν να αυξήσουν τους πελάτες και τα κέρδη τους. Σε σύγχρονους ξενοδόχους που θέλουν να μπουν σε μια νέα εποχή διαχείρισης και να κάνουν το επόμενο βήμα στον τομέα της φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να εκτοξεύσουν στην κορυφή την επιχείρησή τους παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να γνωρίσουν οι ξενοδόχοι τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου μέσα από επιτυχημένα case studies και μονάδες που έχουν αναδειχθεί σε δυνατά τουριστικά προϊόντα σε ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού για μια σειρά ενεργειών, τεχνολογικών καινοτομιών και πολιτιστικών δράσεων που διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στη διαχείριση σύγχρονων μονάδων με το βλέμμα στο αύριο.

Το θέματα των ομιλιών έχουν ως εξής:

– Η εύστοχη δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος, η σωστή τοποθέτησή του στην αγορά και η σχέση αυτού με την αύξηση του Hotel Revenue. Η σωστή δικτύωση σε επίπεδο πωλήσεων και η αποτελεσματική διαχείριση των κρατήσεων μέσα από case studies πραγματικών project του ομίλου.
Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager Aqua Vista Hotels

– Νέες τεχνολογίες λογισμικών και online συστημάτων και η θετική επίδρασή τους στην υγιή και κερδοφόρα ανάπτυξη των ξενοδοχειακών μονάδων.
Βίκτωρ Μάτσας, Owner & C.E.O. WebHotelier

– Η καθοριστικός ρόλος online εργαλείων όπως, Orange Cloud PMS, Hotelier CMS & Rate Parity.com, στην ανάπτυξη των direct κρατήσεων.
Αλέξανδρος Δαμίγος, Owner & C.E.O. Marinet

– Ο ρόλος του πολιτισμού στο marketing plan των ξενοδοχείων και η σχέση του με την αύξηση κρατήσεων και revenue.
Κέλλυ Αθανασιάδου, Managing Director Rest@rt

– Ο ρόλος της παροχής εναλλακτικών βιωματικών εμπειριών στους επισκέπτες και η σχέση του με την αύξηση του Hotel Revenue. Τα πλεονεκτήματα που αποκτά το ξενοδοχείο ενισχύοντας το Guest Experience προβάλλοντας ήθη, έθιμα και καθημερινές συνήθειες του τόπου του.
Ιάκωβος Σαχάς, Owner & C.E.O. DNA Travel

Η συμμετοχή στo Sales Seminar είναι δωρεάν. Κρατήσεις θέσεων μέσω του www.sales-seminar.info

Η σειρά των Sales Seminar θα συνεχιστεί στις 30/10 στη Ρόδο και στις 20/11 στην Καλαμάτα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότεροι προορισμοί.

Το Sales Seminar τελεί υπό την αιγίδα των Ε.Ο.Τ, Υπουργείου Πολιτισμού, Υπουργείου Τουρισμού και Σ.Ε.Τ.Ε.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη