Αλλαγή δικτύου πωλήσεων για το Κτήμα Σιγάλα

Η εταιρεία ΒΣ Καρούλιας, επί χρόνια διανομέας των κρασιών του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, ανέλαβε από 1/3/2020 και τη διανομή των προϊόντων του Κτήματος Σιγάλα στην εγχώρια αγορά. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, πρόσφατα συντελέσθηκαν δομικές αλλαγές στη μετοχική σύνθεση και τη διοίκηση του Κτήματος Σιγάλα, καθώς ο κος Θανάσης Μαρτίνος εξαγόρασε το 60% των μετοχών, ενώ το υπόλοιπο 40% εξακολουθεί να κατέχει το Κτήμα Κυρ-Γιάννη που ανέλαβε πλέον και τη διοίκηση της εταιρείας. Ο Πάρις Σιγάλας παραμένει οινοποιός και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με αφορμή την έναρξη της νέας συνεργασίας, ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΣ Καρούλιας, δήλωσε: “Το Κτήμα Σιγάλα είναι ένα ελληνικό κτήμα με ιστορία και εξαιρετικά προϊόντα. Με την εξαγορά και τη νέα συνεργασία πιστεύουμε ότι περνάει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, ενώ παράλληλα για εμάς στη ΒΣ Καρούλιας συνεχίζεται μια δυναμική χρονιά, με ολοένα και περισσότερα brands μεγάλης και ξεχωριστής δυναμικής να προστίθενται στο portfolio μας”.

Ο Στέλλιος Μπουτάρης, οινοποιός και διευθύνων σύμβουλος της Κυρ-Γιάννη, δήλωσε: “Η Σαντορίνη είναι το πιο προνομιακό αμπελοτόπι της Ελλάδας. Η οικογένειά μου δραστηριοποιείται στο νησί από το 1985 -εκεί είναι που έκανα κι εγώ τον πρώτο μου τρύγο! Η οινοποιία της Σαντορίνης χρειάζεται να περάσει σε μια νέα εποχή με βάση τρεις άξονες: α) Διατήρηση της μοναδικότητας και της ποιότητας των κρασιών της, β) εξασφάλιση και βελτίωση της πρώτης ύλης και γ) επέκταση της αναγνωρισιμότητας στην παγκόσμια αγορά. Η συμμετοχή του κυρίου Μαρτίνου είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στον αμπελώνα της Σαντορίνης και στο ελληνικό κρασί. Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γίνει το Σαντορινιό κρασί, πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νέα συνεργασία και για τη νέα πρόκληση!”.

Ο Πάρις Σιγάλας, οινοποιός και πρόεδρος ΔΣ του Κτήματος Σιγάλα δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσω των δύο εξαιρετικών συνεργατών, Θανάση Μαρτίνου και Στέλλιου Μπουτάρη εξασφαλίζεται η συνέχεια της μακροχρόνιας δουλειάς μου στον σαντορινιό αμπελώνα. Τα τελευταία χρόνια αναδείξαμε την μοναδική ποιότητα των κρασιών του νησιού. Έχουμε όμως πολλές προκλήσεις, τις οποίες πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε μέσα από το νέο σχήμα διοίκησης”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη