20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αλλαγή ώρας για το webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Share

Σε νέα ώρα επαναπρογραμματίστηκε το webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με θέμα “Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων” που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Νοεμβρίου.

Η νέα ώρα διεξαγωγής είναι 17:00-19:00 και η αλλαγή έγινε έπειτα από αίτημα των μελών του Επιμελητηρίου, προκειμένου να μην συμπέσει με τις άλλες δραστηριότητες των μελών των οικογενειών τους, οι οποίες πραγματοποιούνται επίσης διαδικτυακά, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών.

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωσή του, το εκπαιδευτικό webinar θα είναι διαθέσιμο προς παρακολούθηση και στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο Youtube.

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ώρες 17.00-19.00 με εισηγήτρια την Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University of Kent.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα αναδειχθούν θέματα, όπως:

  • Τι αλλάζει στο μοντέλο Τουρισμού
  • Ποιες είναι οι νέες αξίες, ανάγκες, συνήθειες των Τουριστών
  • Πώς επηρεάζονται, άμεσα ή έμμεσα, όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως το εμπόριο, η εστίαση, η φιλοξενία, κλπ.
  • Ποια είναι τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αναδύονται
  • Τι αλλαγές αναμένονται στη συνολική στρατηγική και πολιτική για τον Τουρισμό.

Το webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την Τρίτη 24/11/2020 και ώρα 14:00.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έναν ειδικό σύνδεσμο για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος κάθε ημέρας. Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το e-mail εγγραφής προκειμένου να δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα, που θα παρακολουθήσει και τις δύο ημέρες το εκπαιδευτικό webinar, βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη