Ανακοίνωση από τον Δήμο Θήρας για την απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Θήρας υπενθυμίζει ότι η εγκατάλειψη ογκωδών αντικειμένων (οικιακών συσκευών, επίπλων, στρωμάτων, απορρίμματα κλαδεμάτων κτλ), απαγορεύεται αυστηρά σε οποιοδήποτε σημείο.

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται μεταφορά τέτοιων απορριμμάτων, οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν εκ των προτέρων με τον εργολάβο καθαριότητας στο τηλ. 2286030332, με τον Δήμο Θήρας στο τηλ. 2286022609 ή με τους Αντιδημάρχους καθαριότητας, Γιάννη Ρούσο (για το βόρειο τμήμα του νησιού) στο τηλ. 6974059746 και Ανδρέα Λειβαδάρο (για το νότιο τμήμα του νησιού) στο τηλ. 6942082004, προκειμένου να γίνεται ο ανάλογος προγραμματισμός.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Επισημαίνεται επίσης πως η απόρριψη μπαζών, προϊόντων κατεδάφισης και αδρανών υλικών απαγορεύεται αυστηρά και ο Δήμος δεν υποχρεούται στην απομάκρυνσή τους.

“Σε περιπτώσεις παραβίασης του Κανονισμού Καθαριότητας θα επιβληθούν άμεσα οι προβλεπόμενες κυρώσεις”, τονίζει ο Δήμος Θήρας, καλώντας όλους να συνδράμουν για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας καθώς και κατ’ επέκταση την καλή εικόνα του νησιού.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη