Ανακολουθία λόγων και έργων καταλογίζει στη δημοτική αρχή η Θηραϊκή Πολιτεία

Βέλη κατά τη δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θηραϊκή Πολιτεία” Νίκος Ζώρζος, με αφορμή τη νέα, τρίτη στη σειρά, παράταση της σύμβασης του Δήμου Θήρας με τον εργολάβο καθαριότητας για πέντε ακόμα μήνες.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καταλογίζει στη δημοτική αρχή έλλειψη σοβαρής εκτίμησης και προγραμματισμού για τις ανάγκες της καθαριότητας, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει ήδη εγκριθεί η πρόσληψη εβδομήντα περίπου υπαλλήλων για την υπηρεσία καθαριότητας με οκτάμηνη σύμβαση. Υπενθυμίζει επίσης ότι ο νυν Δήμαρχος ως αντιπολίτευση ζητούσε επιτακτικά τη διακοπή της συνεργασίας με την ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει κατόπιν διαγωνισμού το έργο της καθαριότητας, ένα θέμα πάνω στο οποίο βασίστηκε και η προεκλογική του καμπάνια.

“Εκ των υστέρων πιθανόν να μηχανευτεί διάφορες δικαιολογίες για τις παρατάσεις αυτές. Εξάλλου τα λόγια για τα λόγια, για δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς ευθύνη των λεγομένων, χωρίς σοβαρότητα, χωρίς συνέπεια, χωρίς εκτίμηση της πραγματικότητας, χωρίς προγραμματισμό, μαζί με το ψέμα, αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι εξακολουθούν να αποτελούν την συνήθη πολιτική του πρακτική και ως Δημάρχου” καταλήγει η ανακοίνωση της Θηραϊκή Πολιτείας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη