Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ανάρτηση αποτελεσμάτων για επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής

Αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η τελική κατάταξη των αιτούντων για το πρόγραμμα
“Επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023”, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από τους σχετικούς ελέγχους. Από τις 79 αιτήσεις εγκρίνονται οι 60, εκ των οποίων οι έξι αφορούν σε επιχειρήσεις των Κυκλάδων.

Αναλυτικά η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το μέτρο των επενδύσεων των επιχειρήσεων αφορά επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, στη βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου οίνου και στο marketing των οινικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εφαρμόζεται στο σύνολο της χώρας, με στρατηγικούς στόχους την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης των παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με την βελτίωση της εμπορίας, τη στήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ώστε αυτές να διατηρηθούν ή να αναπτυχθούν οικονομικά και την ενίσχυση συλλογικών δομών (π.χ. Συνεταιρισμοί Οργανώσεις Παραγωγών, Ενώσεις Οινοπαραγωγών, Διεπαγγελματική Ένωση).

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη