Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου, 20-21/1

Με μια ματιά η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου 20-21 Ιανουαρίου για τις ομάδες της Σαντορίνης.

Ο ΑΟ Θήρας επικράτησε με 3-2 του σκληροτράχηλου Άιαντα Ευόσμου για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Με το δίποντο αυτό η ομάδα της Σαντορίνης παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, 3 βαθμούς λιγότερους από τους δεύτερους Μακεδόνες και 10 βαθμούς πίσω από τον πρώτο και αήττητο Ολυμπιακό.

Πολύ σημαντική νίκη πήρε και ο Πανθηραϊκός στην 13η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας ποδοσφαίρου που επικράτησε εντός έδρας του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με σκορ 1-0. Το γκολ για την ομάδα της Σαντορίνης πέτυχε με πλασέ ο Μάνιας στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τους 3 βαθμούς της νίκης ο Πανθηραϊκός έφτασε τους 15 και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 11 ομάδων) του ομίλου του.

[adning id="140783"]

Με νίκη συνέχισε και η ομάδα Κ12 του Πανθηραϊκού που επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Θύελλας Καμαρίου εκτός έδρας με 0-1 για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων.

Στο μπάσκετ για τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΚΚ ανά ηλικία, οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ηττήθηκαν με 69-60 εκτός έδρας από τον ΑΟ Πάρου, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με συχνές εναλλαγές του σκορ. Αντίθετα οι κορασίδες της ΑΕΣ επιβλήθηκαν εύκολα του Μαρπησσαϊκου με 28-49.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Επαλαίμαχοι – Πειρατές (20-0 Α.Α), Λύκοι – Πήγασος (41-64), Two Brothers – Αετός 1 (53-47), Α.Ε.Σ Παίδες – Ζευς (88-68).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη