Ανατέθηκε η μελέτη για την κατολίσθηση στο Φηροστεφάνι

Την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο “Μελέτη αντιμετώπισης κατολίσθησης στο Φηροστεφάνι νήσου Θήρας” ενέκρινε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θήρας στις 16/4/2019. Η μελέτη έχει προϋπολογισμό 68.377,23 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%) και ανατέθηκε στην “ΝΑΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ & ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”.

Η επιλογή και η ανάθεση έγινε με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32, παρ. 2γ του Ν.4412/2016, που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις κατεπείγουσας ανάγκης οφειλόμενης σε γεγονότα απρόβλεπτα για την αναθέτουσα αρχή, ώστε να εξοικονομείται χρόνος.

Όμως, το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούν οι φορείς αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού σε επείγουσες περιπτώσεις δεν περιλαμβάνει άλλες “παραλείψεις” προς εξοικονόμηση χρόνου και αυτό ήταν κάτι που τέθηκε μετ’ επιτάσεως προς συζήτηση και προβληματισμό από τον δήμαρχο Θήρας κο Νίκο Ζώρζο, κατά τη χθεσινή (21/4) εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαντορίνη, παρόντων των βουλευτών Ν. Συρμαλένιου και Α. Συρίγου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ….Ο δημαρχος αλλη μια φορα διαμαρτυρεται για τις μακροσυρτες διαδικασιες κλπ…μαλιστα…Θυμαμαι οτι απο τις πρωτες βδομαδες θητειας του παντοτε αυτη ηταν μια”ετοιμη”αιτιολογηση αστοχιων και παραληψεων του δημου στο εργο του…Λοιπον…αδιαφορω…δεν με ενδιαφερει…δεν πιστευω οτι σε καταστασεις επειγουσες και επικινδυνες για το κοινο καλο ενας δημαρχος,μαζι με την ομαδα του δεν μπορει να κινησει διαδικασιες και ενεργειες…Δε γινεται…Ο,ΤΙ και αν ισχυριζεται…ειναι εξοργιστικος…κι αν μεχρι τωρα απλα προκαλουσε μηδειαμα ως ενας δημαρχος αμπελοφιλοσοφιστης,πλεον ξεμπροστιαζεται η επικινδυνη ανικανοτητα του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη