“Ανοιχτές πόρτες” στα οινοποιεία το Σαββατοκύριακο 27-28/5

Τα οινοποιεία της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου και περιμένουν να υποδεχτούν οινόφιλους επισκέπτες, για να τους ταξιδέψουν σε μεθυστικά αρώματα και γεύσεις.

Η εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση “Ανοιχτές Πόρτες” διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών και τα επισκέψιμα οινοποιεία-μέλη τους. Για το συγκεκριμένο διήμερο, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές.

Στη Σαντορίνη, αυτή την εποχή τα οινοποιεία έτσι κι αλλιώς λειτουργούν σε εντατικούς ρυθμούς και δέχονται καθημερινά επισκέπτες που θέλουν να ξεναγηθούν στους χώρους τους και να δοκιμάσουν κρασιά από ασύρτικο, αηδάνι και άλλες ποικιλίες του σαντορινιού αμπελώνα. Κάποια από αυτά όμως μας αποκάλυψαν τι ετοιμάζουν για τις φετινές “Ανοιχτές Πόρτες”.

– Το Κτήμα Σιγάλα, στους Μπαξέδες της Οίας, συμμετέχει στην εκδήλωση με δωρεάν είσοδο 11:00-19:00 και έκπτωση 10% επί όλων των τιμών καταλόγου σε γευσιγνωσία, φαγητό και αγορές. Απαραίτητη η κράτηση στο τηλ. 2286071644.

– Το Οινοποιείο Βενετσάνος, στο Μεγαλοχώρι, θα παρέχει για αυτό το διήμερο 5% έκπτωση στις πωλήσεις των κρασιών στη λιανική.

– Το οινοποιείο Μικρά Θήρα, στη Θηρασιά, συμμετέχει για πρώτη φορά στις “Ανοιχτές Πόρτες” και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για δωρεάν ξενάγηση από τις 11:00 έως τις 17:00.

– Η Santo Wines, στον Πύργο, θα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν ξενάγηση (27/5: 12:00, 14:00, 17:00 και 28/5: 10:00, 12:00, 14:00) και γευσιγνωσία κρασιών (Ασύρτικο, Καμένη, Vinsanto).

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη