Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Δημοτική επιχείρηση ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), διοργανώνουν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ώρες 10:00-14:00, ανοιχτή περιήγηση με σκάφος στην καλντέρα της Σαντορίνης και ξενάγηση στο Ηφαίστειο από το επιστημονικό προσωπικό του ΙΜΠΗΣ. Η ξενάγηση θα γίνει τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Η περιήγηση απευθύνεται σε κατοίκους του νησιού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη, ωστόσο απαιτείται προηγούμενη δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης στη ΓΕΩΘΗΡΑ, είτε τηλεφωνικά στο 2286023021 (ώρες 09:00-16:00), είτε μέσω e-mail στο geothira@gmail.com. Απαιτείται το ονοματεπώνυμο κάθε συμμετέχοντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας (υποχρεωτικά) και e-mail επικοινωνίας. Εάν η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιηθεί με e-mail, θα πρέπει να αποσταλεί το σύνολο των ονομάτων των συμμετεχόντων.


Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρήσιμες πληροφορίες:
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν κατάλληλα παπούτσια για την ανάβαση στο Ηφαίστειο, να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακή προστασία, νερό και σνακ.

Print Friendly, PDF & Email