Ανοιχτή περιήγηση σε καλντέρα και Ηφαίστειο από τη ΓΕΩΘΗΡΑ και το ΙΜΠΗΣ

Και ενημερωτική εκδήλωση για το Ηφαίστειο

Για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ώρα 19:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο έχει προγραμματιστεί από τη ΓΕΩΘΗΡΑ και το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) η ετήσια ενημέρωση για το Ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Μια μέρα μετά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, θα γίνει ανοιχτή περιήγηση με σκάφος στην καλντέρα της Σαντορίνης και ξενάγηση στο Ηφαίστειο από το επιστημονικό προσωπικο του ΙΜΠΗΣ. Η περιήγηση θα διαρκέσει από τις 09:30 (αναχώρηση από τον Αθηνιό-δείτε παρακάτω) ως τις 14:00, ενώ η ξενάγηση θα γίνει στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Η περιήγηση απευθύνεται σε κατοίκους του νησιού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη, ωστόσο χρειάζεται δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης μέχρι τις 17 Οκτωβρίου στη ΓΕΩΘΗΡΑ με e-mail στο geothira@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2286023021 (ώρες 09:00-15:00). Απαιτείται το ονοματεπώνυμο κάθε συμμετέχοντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας (υποχρεωτικά) και e-mail επικοινωνίας. Αν η δήλωση συμμετοχής γίνει μέσω e-mail, θα πρέπει να σταλούν τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός αυτοκινήτων στον Αθηνιό, θα υπάρχει δυνατότητα μετάβασης εκεί με λεωφορεία που θα διαθέσει η ΓΕΩΘΗΡΑ από τα Φηρά. Για όσους το προτιμήσουν, σημείο συνάντησης θα είναι ο χώρος στάθμευσης έξω από το λύκειο των Φηρών, στις 08:30. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενημερώσουν τη ΓΕΩΘΗΡΑ για το αν θα κάνουν χρήση των εν λόγω λεωφορείων ή εάν θα μεταβούν με δικά τους μέσα στο λιμάνι του Αθηνιού.

Χρήσιμες πληροφορίες: 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν κατάλληλα παπούτσια για την ανάβαση στο Ηφαίστειο, να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακή προστασία, νερό και σνακ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη