TARGET Σαντορίνης: Ολοκληρωμένες λύσεις για μαζική εστίαση

Δύο χρόνια παρουσίας στη Σαντορίνη μετρά η εταιρεία TARGET, που δραστηριοποιείται από το 2017 στην εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού, και ήδη καταλαμβάνει σημαντικό κομμάτι της αγοράς του νησιού. H TARGET προσφέρει αξιόλογα και μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες για ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε μια ευρεία γκάμα μονάδων μαζικής εστίασης, κάθε δραστηριότητας και μεγέθους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, σνακ-μπαρ, κλαμπ, νοσοκομεία, super & mini market, catering, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κα.

Διαθέτει επίσης εξοπλισμό μηχανημάτων κουζίνας και μπαρ (ψυγεία, φούρνους, καταψύκτες, πλατό κα), επιτραπέζιο εξοπλισμό εστίασης (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη σερβιρίσματος και μπουφέ) και αναλώσιμα είδη (χαρτικά, απορρυπαντικά).

Η άριστη ποιότητα και το άψογο service σε συνδυασμό με τις απόλυτα ελεγχόμενες ανταγωνιστικές τιμές, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ανόδου της εταιρείας και καταξίωσής της στον χώρο, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να δημιουργήσουν τον χώρο που έχουν φανταστεί και σχεδιάσει (εξειδίκευση στη σχεδίαση 3D κουζίνας και μπουφέ για πρωινό), διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, από τα καλύτερα εργοστάσια εσωτερικού και εξωτερικού.

Επισκεφθείτε τους χώρους της εταιρείας στη διασταύρωση Μεσαριάς-Καμαρίου, για να πάρετε  ιδέες για τη δική σας επιχείρηση.

Τ: 2286032343 | F: 2286031271 | Ε: sales@targetsanto.gr | W: www.target-hp.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη