Δήμος Θήρας: Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για προμήθεια πινακίδων εκτός ΚΟΚ

Από τον Δήμο Θήρας έχει προκηρυχθεί ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της σύμβασης προμήθειας πινακίδων εκτός ΚΟΚ, εκτιμώμενης αξίας 95.703,20€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η “Προμήθεια πινακίδων εκτός ΚΟΚ” με σκοπό την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων σε πινακίδες ονοματοθεσίας οδών, πληροφοριακών πινακίδων, στύλων στερέωσης πινακίδων και μεταλλικών κατασκευών τοποθέτησης πινακίδων, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση πεζών και οχημάτων συμπληρωματικά με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), να προκύπτει η αύξηση της οδικής ασφάλειας για τους οδηγούς αυτοκινήτων με την παροχή πληροφοριών για όλους
όσους χρησιμοποιούν το δίκτυο, σχετικά με την εκλογή κατευθύνσεων, τα χαρακτηριστικά της οδού, την εφαρμογή κυκλοφοριακών μελετών και την αντικατάσταση των παλαιών επικινδύνων και φθαρμένων που ήδη υπάρχουν στον Δήμο Θήρας.

Ο διαγωνισμός με α/α Συστήματος “177387” θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 9/1/2023 και η ώρα λήξης 17:00. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την τέταρτη εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες και κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη