19.2 C
Santorini
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βόλεϊ γυναικών: ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός με στόχο το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Στις 11-12 Μαρτίου η τελική φάση του Κυπέλλου

Share

Αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό θα βρεθεί ο ΑΟ Θήρας στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη την Τετάρτη 15/2 και θα είναι νοκ άουτ.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟ Θήρας Βλάντιμιρ Βάσοβιτς δήλωσε: “Αναμφίβολα μπροστά μας έχουμε μια νέα πρόκληση! Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που εμπνέει, που μπορεί και πρέπει να βγάλει από εμάς ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι ένα παιχνίδι, όλα είναι πιθανά και πιστεύω στην ομάδα μου”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε σήμερα (2/2) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, είναι:

ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΠΑΟΚ
ΑΣ Άρης – Παναθηναϊκός ΑΟ
Νικητής ΓΣ Πανιώνιος/ΑΣΠ Θέτις – ΑΕΚ

Οι τέσσερις πρώτοι του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, πέρασαν στην προημιτελική φάση άνευ αγώνα και, όπως προβλεπόταν, θα αγωνιστούν εκτός έδρας.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15/2 και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως και η έδρα διεξαγωγής του Final 4 του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένο για τις 11-12 Μαρτίου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη