21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς τον Φεβρουάριο από το “Μαζί για το Παιδί”

Για κατοίκους Κρήτης, Κυκλάδων, Κορίνθου, Θήβας και Οινοφύτων

Share

Το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους διοργανώνει δύο δωρεάν διαδικτυακά ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια, που απευθύνονται αποκλειστικά σε γονείς που κατοικούν σε Κρήτη, Κυκλάδες, Κόρινθο και Βοιωτία.

  • Διάβασμα και ρόλος/εμπλοκή γονέων | Δευτέρα 20/2, 18:00-19:30 | Εγγραφή ΕΔΩ

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν λειτουργικοί τρόποι εμπλοκής των γονέων στη διαδικασία της μάθησης με στόχο την ενίσχυση της αυτονομίας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini
  • Εφηβεία | Τετάρτη 22/2, 18:00-19:30 | Εγγραφή ΕΔΩ

Η εφηβεία είναι μια περίοδος έντονων  σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών, όπου το παιδί μεταβαίνει σταδιακά από την παιδική στην ενήλικη ζωή. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εφήβου και η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου, μέσα από τη  γεφύρωση των διαφορών που προκύπτουν και επιτυγχάνοντας  πιο αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Για τη συμμετοχή απαιτείται εγγραφή για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην τηλεφωνική γραμμή 11525 & στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη