20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Θήρας: Δεν υπήρχε πρόθεση παραγκωνισμού της Ένωσης Ξενοδόχων

Share

Εξηγήσεις-απαντήσεις στην επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης σχετικά με τον αποκλεισμό της από την πρόσφατη εφ’ όλης της ύλης συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια έδωσε σήμερα (2/2) ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Ο κος Σιγάλας σημειώνει πως δεν υπήρχε πρόθεση παραγκωνισμού της Ένωσης Ξενοδόχων και κάνει λόγο για προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνοντας τα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης και εξηγώντας πως “η συζήτηση δεν γενικεύθηκε σε ζητήματα τουριστικής δραστηριότητας, λειτουργίας των επιχειρήσεων ή σε κλαδικά και τομεακά ζητήματα”.

Ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, θα πραγματοποιηθούν πιο έγκαιρα προετοιμασμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού, στις οποίες θα συζητηθούν πιο συγκεκριμένα θέματα που άπτονται της λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων και στις οποίες θα κληθεί και θα έχει ενεργό παρουσία ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων.

“Παρεξηγήσεις και προσωπικές πικρίες για ελάσσονα ζητήματα δεν πρέπει να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και συναντίληψης που υπάρχει σε προσωπικό και θεσμικό επίπεδο μεταξύ μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, τη βιώσιμη ανάπτυξη της Σαντορίνης και την ευημερία των Σαντορινιών”, καταλήγει.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη