Σαντορίνη: Απεβίωσε η Φωτεινή Εφεντάκη

Θλίψη έχει προκαλέσει στη θηραϊκή κοινωνία η ξαφνική απώλεια της Φωτεινής Εφεντάκη, η οποία απεβίωσε χθες (15/9) το πρωί στην Αθήνα.

Η Φωτεινή Εφεντάκη ήταν για πολλά χρόνια δραστήριο μέλος του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Θήρας, τον τελευταίο καιρό μάλιστα ήταν Αντιπρόεδρος, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο είχε οριστεί ως τακτικό μέλος του ΔΣ της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ), στην οποία υπάγεται και το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων, στο νεκροταφείο της Μεσαριάς.

Επιθυμία της ίδιας ήταν, αντί στεφάνων ή λουλουδιών, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν, να καταθέσουν το αντίτιμο στο λογαριασμό του Συλλόγου Στήριξης Γενικού Νοσοκομείου Θήρας προκειμένου να συνδράμουν στο κοινωφελές έργο του.

Τράπεζα Πειραιώς | Αρ. λογ.: 6360-010144-505
IBAN: GR0301713600006360010144505

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο της Φωτεινής Εφεντάκη εξέδωσαν το ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ, ο Σύλλογος Στήριξης Γενικού και η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θήρας.

Στο μήνυμα του το ΔΣ της ΑΕΜΥ αναφέρει:

“Η Φωτεινή Εφεντάκη, εκλεκτό μέλος της θηραϊκής κοινωνίας και του Συλλόγου Στήριξης του Γ.Ν. Θήρας, στην ολιγόμηνη παρουσία της στο ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ προσέφερε τα μέγιστα για την προώθηση ζητημάτων καίριας σημασίας για το νοσοκομείο μας. Στη μνήμη της το ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ θα ψηφίσει στην επόμενη συνεδρίασή του τη μετονομασία της Αίθουσας Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Θήρας σε Αίθουσα Εκπαίδευσης Φωτεινή Εφεντάκη“.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη