Σαντορίνη, εβδομάδα 37 | 2018

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Προς θεσμικό πλαίσιο για τα υδατοδρόμια
“Πράσινο φως” για την ανάπτυξη του δικτύου υδατοδρομίων της χώρας θα δώσει η επικείμενη ψήφιση από τη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου που ρυθμίζει τα θέματα ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίων.

Διαγωνισμός για 158 προσλήψεις αορίστου χρόνου στο Γ.Ν. Θήρας
Εκδόθηκε η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του διαγωνισμού της ΑΕΜΥ ΑΕ για την πλήρωση 158 θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Επανήλθε η συζήτηση για δεύτερο τελεφερίκ στη Σαντορίνη
Με οριακή πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας αποφάσισε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για δεύτερο τελεφερίκ στη Σαντορίνη. Έντονος προβληματισμός για τους όρους και τις προϋποθέσεις εγκατάστασής του.

Οι ψευδείς κριτικές στο διαδίκτυο αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη
Φυλάκιση και πρόστιμο για ψευδείς ευνοϊκές κριτικές για επιχειρήσεις φιλοξενίας, προκειμένου να ανέβει τη δημοφιλία τους σε ηλεκτρονικές ταξιδιωτικές πλατφόρμες, όπως η TripAdvisor.

291 προϊόντα των Κυκλάδων με τη σφραγίδα του δικτύου Aegean Cuisine
Τα αποτελέσματα του Β’ κύκλου αξιολόγησης για τη δημιουργία μητρώου προϊόντων που παράγονται και τυποποιούνται στις Κυκλάδες και προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη