Απευθείας πτήσεις Ουάσινγκτον-Αθήνα με τη United Airlines

Τρεις νέους προορισμούς προσθέτει φέτος το καλοκαίρι στο δίκτυο των διεθνών πτήσεών της η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines. Από την 1η Ιουλίου, η εταιρεία θα πραγματοποιεί δρομολόγια από το αεροδρόμιο Washington Dulles προς την Αθήνα, από το Newark Liberty προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και από το Chicago O’Hare προς το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

Η εφαρμογή Travel-Ready Center της εταιρείας επιτρέπει στους πελάτες της να ανεβάζουν τα έγγραφα που διαθέτουν σχετικά με τον εμβολιασμό τους ή το αρνητικό τεστ για την Covid-19 και να τα επικυρώνουν πριν το check-in, ώστε να λάβουν το πάσο επιβίβασης πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο.

Η προσθήκη των νέων αυτών δρομολογίων αντανακλά το αυξανόμενο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι πελάτες της United τον προηγούμενο μήνα, βάσει των αναζητήσεων στο United.com για πτήσεις προς την Κροατία, την Ελλάδα και την Ισλάνδία, που σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 61%. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκινήσουν από σήμερα τις κρατήσεις τους μέσω του United.com και της εφαρμογής United mobile app.

Οι καθημερινές πτήσεις της United προς την Αθήνα αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνονται απευθείας πτήσεις από την Ουάσινγκτον προς την Αθήνα σε καθημερινή βάση. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner.

Το νέο δρομολόγιο Αθήνα-Ουάσινγκτον προστίθεται μάλιστα στο υπάρχον καθημερινό θερινό δρομολόγιο της United από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο Newark Liberty) προς την Αθήνα, το οποίο και επανέρχεται στις 3 Ιουνίου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη