Αποκαθίσταται μερικώς το πτητικό πρόγραμμα της Aegean και της Olympic Air

Σε μερική μόνο αποκατάσταση του πτητικού της προγράμματος θα προχωρήσει σήμερα Τρίτη 25/1 η Aegean από και προς το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, καθώς συνεχίζονται οι έκτακτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, αλλά και τα προβλήματα μετακίνησης μέσω των βασικών προσβάσεων από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ωστόσο, με την αποκλιμάκωση των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Aegean θα προχωρήσει αύριο Τετάρτη 26/1 σε σταδιακή επαναφορά των δρομολογίων της, καθώς περιορισμένες μόνο πτήσεις θα ακυρωθούν.

Ειδικότερα από σήμερα (25/1) στις 12:00 και έως το τέλος της ημέρας θα πραγματοποιηθούν μόνο οι παρακάτω πτήσεις. Όλες οι υπόλοιπες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ακυρώνονται.

Αύριο Τετάρτη 26/1 θα ακυρωθούν μόνο οι παρακάτω πτήσεις, ενώ όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που συνεχίζουν να επηρεάζονται από τις έκτακτες συνθήκες, παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.

Λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών, οι επιβάτες παρακαλούνται όπως ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της Aegean και της Olympic Air για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη