20.2 C
Santorini
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παρατείνεται η αργία στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία

Share

Παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη 26/1 η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, όπως ανακοίνωσε ο Yπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η γενική αργία ισχύει και για τη Βοιωτία και την Εύβοια.

Όπως συμβαίνει και σήμερα, συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας του δημόσιου τομέα, εξαιρουμένων των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, των σωμάτων ασφαλείας, των δημόσιων δομών υγείας, των μέσων μαζικής μεταφοράς και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για την διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας.

Στις περιοχές αυτές δε λειτουργεί καμία βαθμίδα εκπαίδευσης, ούτε γίνεται τηλεκπαίδευση.

Συνεχίζεται επίσης η αναστολή λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, των φαρμακείων, των πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις ημέρες αργίας.

Για τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων στις παραπάνω περιοχές θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία θα είναι ανοιχτά σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη