14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αποκέντρωση και για τα ΕΛΤΑ

Share

Τον δρόμο που χάραξαν η Αστυνομία παλιότερα και οι τράπεζες που δραστηριοποιούνται στο νησί πιο πρόσφατα ακολουθούν και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς σύντομα πρόκειται να κλείσουν το κεντρικό κατάστημα που λειτουργεί εδώ και χρόνια στο κέντρο των Φηρών, πίσω από το Μπελλώνειο, και να μεταφερθούν σε νέο χώρο στην ευθεία Φηρών-Πύργου, όπου η στάθμευση οχημάτων θα είναι σαφώς ευκολότερη.

Ήδη στη σχετική στήλη του Atlantea έχει δημοσιευθεί αγγελία ότι το ακίνητο που στεγάζει μέχρι τώρα τα ΕΛΤΑ θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση από την 1η Ιουλίου.

Η απομάκρυνση από τα Φηρά αλλάζει μεν τις συνήθειες χρόνων, έρχεται όμως να δώσει λύση στο μείζον πρόβλημα της στάσης/στάθμευσης που υπάρχει έξω από το τωρινό κατάστημα.

Με τη σταδιακή αποκέντρωση όλο και περισσότερων υπηρεσιών, αποσυμφορείται σημαντικά το κέντρο της πόλης και μειώνεται η κυκλοφοριακή επιβάρυνση, δεν πρέπει όμως να παραβλεφθεί και η επίπτωση που θα έχει στην εμπορική κίνηση της περιοχής, ιδιαίτερα εκτός υψηλής περιόδου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ιδιο πρεπει να γινει με τα ΚΤΕΛ, τα ΤΑΞΙ, τα μεγαλα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ που κλεινουν τον ενα και μοναδικο δρομο εισοδου στα Φηρα απεναντι απο το παλιο Νοσοκομειο για μα δει αυτος ο τοπος πλεον προκοπη, καιρο τωρα το νησι δουλευει στον αυτοματο και αν γινοντουσαν τα παραπανω θα ειχαμε συν 50% παραπανω επισκεπτισμο στα Φηρα. Αμαν πια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη