Αποστολή γραμμάτων στον Άγιο Βασίλη μέσω των ΕΛΤΑ

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων έχουν ήδη στηθεί έξω από τα κεντρικά καταστήματα της χώρας, περιμένοντας τα γράμματα των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη. Γράμματα πολύχρωμα, με ζωγραφιές και πρωτότυπες κατασκευές, όμορφες ευχές και κυρίως με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Γράμματα συγκινητικά, που δεν περιμένουν δώρα, αλλά μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την αγωνία των μεγάλων. Γράμματα μοναδικά, που περιέχουν ζαχαρωτά κι αυτοσχέδια μικρά δώρα για τα ξωτικά, αυτοκόλλητα και χρυσόσκονη, ακόμη και καρότα για τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη!

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 28 χρόνια, όλα αυτά τα γράμματα συγκεντρώνονται με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που τις μέρες αυτές μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, και στη συνέχεια αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Πέρυσι, στα ΕΛΤΑ έφτασαν 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα έλαβαν την απαντητική κάρτα. Στη φετινή κάρτα, το κείμενο υπογράφει ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη