21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποσύρθηκε το σποτ της καμπάνιας για τον κορονοϊό με τον Χρήστο Λούλη

Μετά από κριτικές για σεξισμό | Η καμπάνια συνεχίζεται με νέο σποτ

Share

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέσυρε το ένα από τα δύο σποτ που φτιάχτηκαν στο πλαίσιο της καμπάνιας “Μένουμε ασφαλείς – Βγαίνουμε νικητές” για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τις συγκεντρώσεις στις πλατείες, μετά τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε για σεξισμό.

Το συγκεκριμένο σποτ άρχισε να προβάλλεται χτες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, στόχος της καμπάνιας είναι να ενώσει και όχι να διχάσει την κοινωνία γι’ αυτό κρίθηκε ότι το σποτ δεν υπηρετεί το σκοπό του και αποσύρθηκε.

Σε συνέχιση της καμπάνιας, σήμερα ξεκίνησε να προβάλλεται το δεύτερο σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. “Το νέο σποτ αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό. Ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού” σημειώνει η ΓΓΠΠ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΠΠ, αναφέρει: “Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη