Α.Σ. Σαντορίνης 2020: Αποχωρεί από την ομάδα ο Βαγγέλης Φουστέρης

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του Α.Σ. Σαντορίνης 2020 ανακοίνωσε σήμερα (12/4) σε συνέντευξή του στο τοπικό κανάλι της Σαντορίνης Volcano TV, ο Βαγγέλης Φουστέρης.

Ο πρόεδρος της ομάδας επικαλέστηκε την έλλειψη στήριξης από παράγοντες που του είχαν υποσχεθεί ότι θα το κάνουν πριν από δύο χρόνια, όταν οι ποδοσφαιρικές ομάδες του νησιού ενώθηκαν σε μία. Μεγάλο αγκάθι παραμένει και το θέμα της έδρας, καθώς δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για κατασκευή σύγχρονου γηπέδου που θα επιτρέπει στην ομάδα να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Σημειωτέον, ο ΑΣ Σαντορίνη 2020 φέτος τερμάτισε στην 3η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Όπως είπε, δίνει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 30 Απριλίου σε όσους ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη διάδοχη κατάσταση, τονίζοντας παράλληλα ότι αφήνει την ομάδα χωρίς να χρωστάει ούτε ευρώ και ότι θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της φετινής περιόδου. Αν ωστόσο δεν υπάρξει ενδιαφέρον ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται ως έχει στη Γ’ εθνική, θα επανέλθει στα προ ένωσης δεδομένα και θα αγωνίζεται ως Θύελλα Καμαρίου, στην οποία ανήκουν το ΑΦΜ και ο αριθμός μητρώου ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, χωρίς όμως να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εν αναμονή των εξελίξεων…


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη