Αποχωρούν από το ΔΣ της ΑΕΜΥ Χ. Πανοτόπουλος και Κ. Παγκαλίδης

Την παραίτησή τους από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ ΑΕ και Εντεταλμένου Συμβούλου του Γ.Ν. Θήρας και από τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ υπέβαλαν σήμερα (10/9) προς τον Υφυπουργό Υγείας ο κος Χαράλαμπος Πανοτόπουλος και ο κος Κύρος Παγκαλίδης αντίστοιχα.

Σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, ο κος Πανοτόπουλος επισημαίνει πως “οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου και ειδικά η αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών θέτουν σε ομηρία το προσωπικό του νοσοκομείου και καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή έως αδύνατη την άσκηση των καθηκόντων μας, τουλάχιστον όπως εμείς τα αντιλαμβανόμαστε”, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του πως η επιτάχυνση της αντικατάστασής τους “με άτομα που θα χαίρουν της εμπιστοσύνης της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, θα δράσει καταλυτικά και θετικά στη λειτουργία του Γ.Ν. Θήρας”.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της αποχώρησής του και με τις ευχαριστίες προς το προσωπικό, τους ασθενείς και με όσους συνεργάστηκε από τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και ανέλαβε τη διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας, ο κος Πανοτόπουλος ενημερώνει επίσης για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου.

– Εγκρίθηκε η συνεργασία με ΑΠΥ ενός Καρδιολόγου πλήρους απασχόλησης για ένα έτος και της Παιδιάτρου κας Αγγελάκη Μαρίας για οκτώ εφημερίες το μήνα, πιλοτικά για δύο μήνες.
– Κατόπιν της ήδη ολοκληρωμένης προετοιμασίας των τεχνικών εγκαταστάσεων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, στις 16-18 Σεπτεμβρίου η εγκαταστάτρια εταιρεία των μηχανημάτων θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για την εκπαίδευση του προσωπικού πάνω στη λειτουργία τους, επομένως η Μονάδα θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη